„Zostań w jednym miejscu, to kolejny dzień monotonii, Doprowadził mnie do punktu, jestem jak ślimak, muszę, Uknuć jakiś spisek, zanim skończę w więzieniu lub mnie zastrzelą, Sukces jest moją jedyną jebaną opcją - niepowodzenie nie, Mamo, kocham cię, ale ta przyczepa musi zniknąć”.
8 Mile
„Jestem człowiekiem, obmyślę nowy plan, Czas abym powstał, przemierzył nowe lądy, Czas abym po prostu wziął sprawy w swoje ręce, Jak tylko jestem na tych torach człowieku nigdy więcej nie spojrzę za siebie, (8 Mila) Odchodzę, dobrze wiem dokąd podążam, Przepraszam mamo, jestem dorosły, muszę podróżować samotnie, Nie będę podążał za śladami stóp, tworzę swoje własne, Jedyną drogę jaką znam, by uciec z 8 Mili”.
Rabbit Run
„Najgorszy sen MC, sprawiam, że stają się sztywni, Nienawidzą mnie, widzą mnie i trzęsą się jak łańcuch na ogrodzeniu, Patrząc na nich pomyślałbyś, że to szczęki nadchodzą, Słysząc ich wrzaski, przysiągłbyś, że kogoś tnę, Po sposobie ich ucieczki przysiągłbyś, że nadchodzi prawo, Teraz albo nigdy, dzisiejszy wieczór to wszystko albo nic”.